Account Aanvragen Textielwand.nl

account aanvragen www.textielwand.nl
Aanhef:Dhr.Mvr.
Uw functie:
Bedrijfsnaam:
Email:
Adres(straat + postcode en stad):
Inschrijvingsnummer Handelsregister Kamer van Koophandel:
BTW nummer:
IBAN nummer:

uw bedrijf /instelling houdt zich bezig met de volgende activiteiten:

Uw bedrijf beschikt over de volgende bedrijfsfaciliteiten:

Indicatie van de grootte van uw onderneming, het aantal medewerkers(totaal) in loondienst zijn:

Waar is uw bedrijf actief:

Alleen LokaalNationaalBelgiëDuitslandOverige landen EuropaLanden Buiten Europa

Wij bieden aan de snelste betaler de laagste prijs, kunt u aangeven aan welke betalingstermijn u kan/wil voldoen?

Waarom account aanvragen?

Wij leveren niet direct aan particulieren doch exclusief aan de zakelijke markt. Geregistreerde accounts krijgen van ons speciale inkoopvoorwaarden welke aan hun marktactiviteit wordt gerelateerd. Registreer  nu en wij nemen z.s.m. contact met u op om onze samenwerking te bespreken.  Textielwand.nl biedt u  een uitstekende  marge  voor  hoogwaardige  producten, speciale aanbiedingen voor projecten en participeert in uw showroominrichting.

En de particulier als eindgebruiker?

Ook particulieren zijn zeer  geïnteresseerd in onze producten. Zij kunnen bij onze dealers terecht voor  informatie en offerte. Voor meer  productinformatie  kan de consument  middels  het contact-formulier op deze website ook aan ons specifieke vragen  stellen welke we altijd  binnen 48 uur beantwoorden.

Uw voordelen

Omdat onze producten online worden besteld en afgerekend kunnen wij onze kosten laag houden waardoor bij een marktconforme prijs voor u nog aantrekkelijke marges  te  realiseren zijn. Met u unieke inlogcode en wachtwoord krijgt u direct de aan u toegewezen condities in beeld en kunt u op deze voorwaarden bestellen

Regionale  wederverkopers

Wij zoeken vakmensen, wederverkopers  die in hun sector en  met onze ondersteuning  Textielwand.NL  in hun regio willen vertegenwoordigen. Deze partners moeten in staat zijn tenminste  de levering en installatie van onze producten te verzorgen. Registreer nu en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Nadat u het hiernaast afgebeelde account aanvraag formulier ingevuld en aan ons opgestuurd nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden van onze samenwerking nader inhoud te geven.

Alle door u verstrekte informatie welke niet openbaar verkregen kan  worden zal  door ons als strikt vertrouwelijk worden behandeld!

 

Hartelijk dank voor uw aanvraag,
Met vriendelijke groet,
XLartwall BV

Daan Scheffer
Accountmedewerker