Overzicht Textielwanden

Textielwanden bestaan uit aluminium frames welke bespannen worden (één- of tweezijdig) met hoogwaardig bedrukte doeken. Zo kunt u eenvoudig uw ruimte naar keuze aankleden met de mooiste afbeeldingen en ontwerpen. U creëert ambiance en een prettige werksfeer, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. In een aangename atmosfeer leeft en werkt het gewoon beter. In zo’n omgeving doet men graag zaken en komen orders tot stand. Textielwand.nl biedt u functionele oplossingen met meer dan alleen artistieke waarde. Hier vindt u onze vijf verschillende textielwanden.

SmartWall

smartwall textielframe
 • Framedikte van ca. 2 cm
 • Aan 1 zijde bedrukt doek.
 • Alleen bedoeld voor wandmontage.

Deze ultradunne (ca. 2cm) textielwand wordt aan één zijde op een fullcolour textieldoek van hoge kwaliteit bedrukt. Wij printen uw hoge resolutie afbeeldingen in een groot formaat en bedrukken deze op de SmartWall, welke u daarna eenvoudig kunt monteren op een wand in de gewenste ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld de historie van uw bedrijf laten zien aan de hand van verschillende SmartWalls.

Bestel nu!

ArtWall

artwall textielframe
 • Framedikte van ca. 4.5 cm
 • Aan 1 of 2  zijden bedrukt doek.
 • Voor wandmontage en vrijstaand.
Deze economische textielwand met een diepte van ca. 5cm kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt. Om deze reden is de ArtWall ideaal te gebruiken als een vrijstaande scheidingswand. Door het gebruik van voetplaten en verbindingsstukken kunt u zelfs compleet nieuwe ruimtes creëren binnen uw bestaande ruimtes. U kunt ervoor kiezen om de ArtWalls te laten vullen met geluidsabsorberend isolatiemateriaal, waardoor ze uitermate geschikt worden voor grote en open kantoorruimtes.
Bestel nu!

ExpoWall

Expowall textielframe
 • Framedikte van ca. 8 cm
 • Aan 1 of 2  zijden bedrukt doek.
 • Alleen vrijstaand.
Deze structurele textielwand heeft met haar 8cm diepte een robuust karakter. Door de grootte van de frames en lengte van de framedelen (max. 2600mm (groter mogelijk met verbindingsstukken)) wordt de ExpoWall veel toegepast als standbouwwand en scheidingswand. Zo kunt u op conventies, beurzen en andere exposities uw bedrijf een professionele uitstraling geven. De ExpoWall kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt geleverd worden en specials als deuren, gebogen panelen en wandvulling zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Bestel nu!

ExpoLed

expoled textielframe
 • Framedikte van ca. 8 cm
 • Aan 1 zijde bedrukt doek.
 • Bevat een led achterplaat.
 • Voor wandmontage en vrijstaand.
Deze backlit textielwand van 8cm diep is voorzien van powerLEDs. Door de perfecte lichttechniek, waardoor de ExpoLed wanden schaduwvrij zijn, wordt de wand veelvuldig en in vele situaties toegepast. Denk hierbij aan verschillende winkels, showrooms en exposities, alsmede vele andere situaties. De voorzijde van de ExpoLed wordt bespannen met een premium backlit doek, terwijl de achterzijde van het frame bekleed wordt met een witte kunststofplaat waarop aan de binnenzijde powerLEDs zijn aangebracht. Deze verzorgen een fantastische uitlichting van rand tot rand.
Bestel nu!

LedLux

ledlux textielframe
 • Framedikte van ca. 3.5 cm
 • Aan 1  zijde bedrukt doek.
 • Bevat een led achterplaat.
 • Voor wandmontage
Deze backlit textielwand, met een diepte van ca. 3,5cm, is voorzien van LED-verlichting en verkrijgbaar in maten tot maximaal 2m². De LedLux textielwanden worden vervaardigd met een speciale lichttechniek, waarbij de LEDs in het frame verborgen worden en het licht op het gehele oppervlak van het doek verspreid worden. Dit gebeurt door de combinatie van een speciale prismaplaat met een lichtgeleidende achterwand. Met de LedLux kunt u de mooiste afbeeldingen prachtig verlicht weergeven.
Bestel nu!

Welkom op de Textielwanden pagina van www.textielwand.nl

Naast dat wij producten van de hoogst mogelijke kwaliteit leveren, staan hieronder nog andere voordelen van www.textielwand.nl.

Eenvoudig bestellen.

We hebben het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Kies uw product en haar afmetingen. Upload vervolgens uw bestanden en rond de bestelling af.

Wij krijgen hier de bestelling binnen en beginnen meteen voor u te drukken. Uiteraard controleren wij uw aangeleverde bestanden en indien wij twijfels hebben over de kwaliteit zullen wij contact met u opnemen.

Click edit button to change this text.

Eenvoudige montage.

Onze frames zijn eenvoudig met een schroevendraaier in elkaar te zetten. Uiteraard sturen wij een korte handleiding mee. Ook is er innovatie gaande met betrekking tot de montage. In de nabije toekomst wordt ook de schroevendraaier overbodig.

Snel wisselen van doek!

Onze textieldoeken zijn voorzien  van een pees welke makkelijk in onze frames past, hierdoor kan het doek gemakkelijk gewisseld worden.
Het voordeel hiervan is dat u de sfeer impressie in uw winkel of showroom regelmatig en makkelijk kan aanpassen, zonder dat er hoge kosten aan verbonden zijn.