Creëer atmosfeer met de beurswanden van Textielwand.nl

Om uw product een gezicht te geven en kenbaar te maken kunt u ervoor kiezen om met uw bedrijf op een beurs aanwezig te zijn. De aankleding van uw aanwezigheid is hierbij van groot belang. Deze functioneert namelijk als eyecatcher en zorgt er niet alleen voor dat u gezien wordt en dat mensen bij uw bedrijfsstand blijven staan, maar ook dat uw bedrijfssfeer en uw professionaliteit overgedragen worden. Met een beurswand van textielwand.nl weet u zeker dat de aankleding goed verzorgd is. Wij leveren namelijk de hoogste kwaliteit beurswanden. De bedrukking van de beurswand kunt u zelf uitkiezen of leveren, waarna wij zelfs het ontwerp kunnen verzorgen. Vervolgens is het mogelijk om de beurswanden te voorzien van geïntegreerde superLEDs. Deze ingebouwde verlichting zorgt voor dat stapje extra, waardoor uw bedrijfsstand er bijzonder professioneel uitziet. Bent u van plan om met uw bedrijf aanwezig te zijn op een beurs en heeft u een professionele, stylistische beurswand nodig? Dan kunnen wij van textielwand.nl u helpen bij het ontwerpen en leveren hiervan.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons assortiment aan beurswanden, de mogelijkheden voor uw situatie of over hoe wij te werk gaan? Kijk dan eens bij de kopjes ‘Orderprocedure’ en ‘Garantie’ op onze site of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon! Dan helpen wij u graag verder.

Neem contact met ons op

Waarom textielwand.nl

In een aangename atmosfeer kan men beter leven en werken. Hierom is het de missie van textielwand.nl om elke werkplek, zowel op het kantoor als op een beurs, zo aangenaam mogelijk te maken door deze bijvoorbeeld aan te kleden met stylistische beurswanden. Hierin staan uw wensen voorop. Door onze bedruk- en vormgevingsservice kunt u namelijk de beurswand perfect bij uw bedrijf laten passen. Daarnaast worden al onze producten geleverd met een gemakkelijke montagehandleiding, maar kunt u ook kiezen voor onze montageservice. Ook bieden wij een uitgebreide garantie aan. Hierover kunt u meer informatie vinden onder het kopje ‘Garantie’ op onze website.

Bekijk ook onze beursstands.