Textielwanden voor Project- & Kantoorinrichting

Komplete ruimtelijke indelingen op maat met onze verschillende wanden zijn mogelijk, ook met (op aanvraag) specials als deuren, leidingdoorvoeren, plinten en door u bedachte accessoires. De wanden kunnen met verschillende vullingen worden uitgevoerd voor een maximale akoestiek en geluids-reductie. Voor ophanging aan bestaande wanden beschikken we ook over een super-dunne (< 2cm)  SmartWall  textielwand voor het presenteren van indrukwekkende  en sfeer bepalende presentaties. Ook zijn er Textielwand-oplossingen met geïntegreerde audio welke met Bluetooth kunnen worden aangestuurd. Kortom een scala aan mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie 0592 820280.

Met een modern 2–zijdig bedrukte  XlartWall 5cm wand  worden de functies van werk en catering gescheiden. (M&S Groningen)

Binnen bij dit Fries bedrijf weet men, door montage van een  naadloos  tussen de muren  passende  ca. 2 cm  SmartWall wand, direct waar het over gaat.

Twee custom informatiezuilen met  LED TV voor het in aanbouw zijnde Ommelander Ziekenhuis(OZG). Ontwerp: Dealer Salespromotor BV