Textielwanden creatief voor Winkelinrichting en Interieurbouw

De toon maakt de muziek en de sfeer bepaald het gevoel. Kopen doe je graag met een goed gevoel. Met hangende en/of  staande textielwanden van verschillende afmetingen wordt iedere winkel op maat ingericht en binnen een keuze van schaduwvrije lichtwanden en extern aangelichte wanden wordt elke ruimte omgetoverd naar de gewenste sfeer. Modern of Klassiek. De afbeeldingen spelen in op het product, de kwaliteit en  een sfeer waarin de klant zie goed voelt. Ook in oudere winkels worden grote  en “dode” wanden in een handomdraai veranderd in aantrekkelijke afbeeldingen en dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Zijn de frames eenmaal gemonteerd kan de winkel door alleen het vervangen van de doeken in een heel andere sfeer worden gebracht. De foto’s hieronder geven een beeld van “Oudman Schoenen” in een winterse of een zomerse beleving. Zijn onze uitgebreide mogelijkheden  een reden voor u om ons eens vrijblijvend uit te nodigen voor een advies “op maat” ?

Rijksmuseum: Alexander Joseph Daiwalle, geschilderd in  1845. Titel: “Snow Landscape”. Gemonteerd in een ExpoLed lichtwand en gedrukt op zgn. backlight textieldoek komt  de winkelsfeer in de wintertijd.

Met o.a. het werk van Jozef Israëls 1872. Titel: “Kinderen der zee” en andere (ver-) lichte meesterwerken krijgt u een zomers gevoel bij  Oudman Schoenen.

Bij Sportel Optiek wordt de top in  brillen aangeboden. In de beide etalages zijn schaduwvrije LedLux textielframes toegepast met haar-scherpe afbeeldingen