Creëer aandacht en atmosfeer met beurspresentaties van Textielwand.nl

Het design van uw stand moet een eyecatcher zijn en voor het Wow .. effect zorgen. De passe-rende klant blijft er voor stilstaan. Maar uw eyecatcher moet  nog veel meer op de bezoeker overdragen zoals: uw merk (branding), uw bedrijfssfeer en met name uw professionaliteit en leiderschap in uw business. XLartwall wil door zijn productgamma aan al deze eisen Voldoen.

De stand kan worden  opgebouwd door extern aan te lichten spotlight maar ook door de integratie van onze hoge kwaliteit ExpoLed schaduwvrije lichtwanden. Uw producten worden daarmee wel heel zichtbaar voor het voetlicht gebracht. Met onze basisproducten en een scala van accessoires kunnen  we elk uniek standbouwontwerp aan. Standbouwers en hun designers  kunnen natuurlijk hun eigen ideeën bij ons neerleggen onder het motto “voor elke klant een unieke stand”

wand lichtgevend

Kanbo stand op foodexpo in Parijs met zes  zeer attractieve  ExpoLed lichtbox wanden.

EVIDERA  op de RAI  in het volle licht met ExpoLed lichtbox wanden

Uitgever Noordhoff presenteert zich op beurzen met een kingsize ArtWall textielwand (van Salespromotor BV)

Waarom Textielwand.nl?

In een aangename atmosfeer kan men beter leven en werken. Daarom is het de missie van textielwand.nl om elke werkplek, op het kantoor of op een beurs, zo aangenaam mogelijk te maken door deze bijvoorbeeld aan te kleden met design Textielwanden.. Hierin staan uw wensen voorop. Door onze bedruk- en vormgevingsservice kunt u namelijk de beurswand perfect bij uw bedrijf laten passen. Door een meegeleverde montagehandleiding  kan men zelf onze producten opbouwen maar kunt u ook kiezen voor montageservice door uw eigen standbouwer of ons serviceteam. Ook bieden wij een uitgebreide garantie aan. Hierover kunt u meer informatie vinden onder het kopje ‘Garantie’ op onze website.

Bekijk ook onze beursstands